Dutchpro voeding

Gepost op

Dutch Pro plantenvoeding van origine een Amsterdams product

Dutchpro voeding komt van origine uit Amsterdam. Circa 30 jaar geleden zijn zij begonnen met het maken van voeding voor planten. Ook hebben zij middelen ontwikkeld om de groei van planten te stimuleren. Uiteindelijk hebben ze een complete assortiment op de markt gebracht die bestaat uit mest- en voedingsstoffen en thans voldoet aan de eisen en wensen van de hedendaagse kwekers. Het duurde daarom niet lang voordat zij doorbraken. 

Basisvoedingen

De basisvoedingen zijn 100% mineraal. 

Dutch Pro Original Groei - Dit is een complete meststof gebaseerd op diverse NPK stoffen. Als u op steenwol en / of cocos wilt kweken, dan heeft heeft u diverse elementen nodig voor een geweldige groei. In dit product zitten al deze elementen.

Take Root - Take Root is een nieuw product. Dit middel heeft een groei stimulerende werking. Zij bevorderen de inwendige en de uitwendige kwaliteit van je gewas. Dit product is heel erg geschikt om een plant te herstellen die aangetast is tijdens zijn groeifase. In dit middel zitten onder andere verschillende planthormonen en in mindere mate spoorelementen, deze zijn allemaal van natuurlijke oorsprong. Take Root stimuleert de celdeling, celstrekking en het transport van voedingsstoffen. Ook zorgt Take Root er voor dat het verouderingsproces vertraagt en het stimuleert de wortelontwikkeling.

Leaf - Leaf Green Bladvoeding is erg geschikt om er voor te zorgen dat uw planten een gezonde en mooie groene uitstraling krijgen en houden. Als uw planten moeilijk groeien, dan is dit product een aanrader. Ook zorgt Leaf Green er voor dat de gele verkleuringen weg gaan en dat uw gewas weer een frisse groene kleur krijgt.

Explode - Dit is product is bij uitstek de bloeistimulator. Staat alles vol in bloei dan voorziet Explode in alle tekorten. Want een plant die vol in bloei staat heeft extra veel voedingsstoffen (spoorelementen en vitamines) nodig. Door Explode krijgt de plant ook meer weerstand.

Multi total - Multi total is een bodemverbeteraar. Organisch materiaal wordt hierdoor in bruikbare plantstoffen omgezet. Door het effect op de bodemstructuur stimuleert dit product ook de ontwikkeling van de wortelen. En het verhoogt de weerstand tegen schimmels en stress-situaties.

PH bloei - Dit product is uitermate geschikt om te gebruiken tijdens de bloeifase, dit product verlaagt de ph waarde.

Keep it clean - Keep it Clean is erg geschikt om uw leidingsysteem (bron- en leidingwater) schoon te houden. Dit is een plantvriendelijk reinigingsmiddel. Het voorkomt en verwijdert in de meeste gevallen algen, bacterieslijm en remt de schimmelgroei. Als u dit middel preventief gebruikt, geeft het in veel gevallen de beste resultaten.


Starterspakketten

Voor de beginnende kwekers zijn er nu ook starterspakketten te koop. Dit is een volledige set met voldoende voeding. Omdat Dutchpro van origine een Amsterdams product is, hebben zij het starterspakken leuk vormgegeven in een typische Amsterdamse lay-out. Al bovengenoemde producten zijn verkrijgbaar vanaf 1 liter, maar ze zijn er ook in grotere verpakkingen. Er zit dus altijd wel een verpakking bij, die geschikt is voor u.  Wilt u een mooi, gezond, fris gewas? Dan kan dutchpro voeding u hier bij helpen!

Kijk voor een Dutchpro voeding leverancier op Flowerspot


Delen